Uusi työharjoittelu: Nuorten keskus Steissi

Moimoi! Uusi työharjoittelu on taas startannut. Aloitin työt Salon nuortenkeskus Steissillä. Harjoittelu kestää joululomaan asti, työalueita on Steissi sekä skeittihalli Tunneli ja tehtäviin kuuluu tapahtumasuunnittelu ja -toteutus, tilojen stailaus, some, valokuvaus ja videoiden kuvaus sekä taidepajojen vetäminen. 

Ensimmäisenä työpäivänä pidimme pienen palaverin työohjaajieni kanssa ja sovimme tulevan työharjoittelujakson sisällöstä. Tälläisistä ideoista lista täyttyi:

- räppikopin ja tuulikaapin maalaus (muraali/graffiti), jos jää aikaa niin myös hallin puolelle graffitimaalaus. (Ajattelin aktivoida taidetyöpajalaisia maalaamaan mukaan)
- tapahtumien suunnittelussa mukana toimiminen ( Tehdään yhdessä -kädentaitotapahtuma (, jossa järkkään kädentaitopajan ja myyn omia tuotteita myös 4h-yrittäjänä), Salon betonisen skeittiparkin avajaisjuhlat (, joihin pääsin mukaan suunnittelemaan, tekemään mainoksia ja hankkimaan esiintyjiä), Halloween pippalot (, joissa teen nuorille kasvomaalauksia ja ehkä kuvaan myös jonkinlaista sisältöä someen.), taidepajat/skeitti kompliitin kokous/korjaus -pajat (, joita järkkäisin ja vetäisin työohjaajani kanssa tai yksin).
- somesisällön tuottaminen (valokuvaus tapahtumissa, videokuvaus (skeittivideo youtubeen?)
- graafisen materiaalin tuottaminen (mainokset, flyerit, julisteet9
Palaverin jälkeen pääsin kierrokselle talon tiloissa, tutustuen eri paikkoihin.

Ensimmäiset päivät on olleet aika hektisiä, paikka on suuri, työntekijöitä paljon, nuoria vielä enemmän, tapahtumaa ja tekemistä on jatkuvasti, joten kaikki on vaatinut totuttelua. Vietin osan aikaa toimistossa suunnitellen seinämaalauksia, etsien ideoita ja inspistä Pinterestistä ja tekien A1-kokoista tilojen esitettä Illustraattorilla. 

Maanantaina 29.10. pääsin mukaan Tehdään yhdessä-, sekä betoniparkki-palaveriin. Ensimmäisessä jaettiin tehtäväalueita ja mietittiin ketä kaikkia voitaisiin kutsua tapahtumaan, toisessa käytiin betoniparkkia katsomassa ja lopulta jaettiin tehtäväalueet ja mietittiin myös kutsuttavia esiintyjiä yms. 

Nyt aamuvuorolla teen toimistohommia, otan yhteyttä eri paikkoihin, selvittelen asioita ja teen avajaismainosta. Loppuviikosta luvassa iltavuoroa ja Halloween-pirskeitä.

Kuulumisiin!:)                             
                                                                                                                          -Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Skeittikauppakeissi, viikko 2

Avoimien ovien päivä