Kuulumiset ja työharjoittelun loppusuora

Työharjoittelu alkaa lähestyä loppuaan. Viimeaikoina olen suunnitellut yhtä isompaa mallistoa; tuoteperhettä. Aiheena oli jo aikoja mielessä muhinut visio skeittilaudalla meditaatioasennossa istuvasta Yodasta, taustalla teksti "Free your mind". Kuvan piti alunperin toteutua graffiti-maalauksena Salon skeittihalli Tunnelin seinälle, mutta projekti jäi suunnitteluvaiheeseen, joten päätinkin jatkokehitellä siitä graffan kangaskasseihin, T-paitoihin ja dekkeihin. Yoda vaihtui pyhäksi intialaiseksi lehmäksi. 

Tarrat ovat tulleet jo painosta ja niitä saa nyt kaupalta!:)

Tarrat on oiva keino mainostaa kauppaa ja kaupan nettisivuja. Niihin yleensä merkaataan kaupan nettisivu tai logo ja niitä yleensä liimataan milloin mihinkin tolppiin ja baarin seiniin. Kaupalla tarroille on myös yleensä aina ollut suuri kysyntä. 

Somepuolella Instagramissa olen tehnyt skaban, jossa sääntöinä oli seurata meidän sivua, tykätä kuvasta ja tägätä kaverinsa, joka olisi kiinnostunut voittamaan arvottavan palkinnon. Lopulta kaikkien osallistujien kesken arvottiin skeittirenkaat ja laakerit. 



Tein myös pienen tuotekyselyn Instagramin mystoryyn, jossa seuraajilta kysyttiin, millaisia tuotteita tai merkkejä he kaipaisivat liikkeesemme. Vastauksista on nyt helpompi seurata, mitä tuotteita voisi hankkia enemmän.

Lisäksi uusien tuotteiden purku, mallinuken pukeminen ja tuotteiden mainostus somessa on ollut paljon kuvioissa. 

Nyt kaikkein uusimpana projektina maalasin pimeässä hohtavan dekin Halloween-henkisillä kuvituksilla, joka sopii mielestäni hyvin syksyyn. Ajattelin, että dekin graffoja voisi painattaa useampaan dekkiin tai myydä yksittäisenä kappaleena. (dekistä kuvia myöhemmin.) Pimeässä hohtavat tekstiiligraffat on nyt suunnitelmissa seuraavaksi.

Huomenna opettaja tulee työpaikalleni arvioimaan työharjoittelua. Sen jälkeen onkin enää muutama työpäivä ja lauantaina jamit, joissa teen hommia kuvaajana (tarkoituksena napsia kuvia skeittareista ja mahdollisesti kuvata ja editoida skeittivideo, josta minulla ei ole niinkään kokemusta vielä...) Täytyy myös suunnitella ja varmistaa viimeiset loppusilaukset; esiintyvät dj:t ja artistit jatkoille, palkinnot, juontaja, tuomarit yms.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4