Ensimmäinen ryhmätyö

Kurssin alussa meidät jaettiin pikkuryhmiin, joiden kesken valittiin "kotipesät", tehtiin ne kodikkaiksi ja alettiin suunnittelemaan ensimmäistä asiakastyötä. Suunnitelmana olisi tehdä jollekkin liikkeelle uusi näyteikkuna. Työnsuunnitteluun käytimme "Lotus-kukka" -menetelmää, joka toimii hieman ajatuskartan tyyliin. Pääotsikoiksi valitsimme myyntityön, mainonnan, myymälärakenteet, vaatteet, sommittelun, kalusteet ja kohderyhmät. Pääsin tekemään ensimmäistä työtä ryhmäläisteni Samiran ja Lillin kanssa, molemmat ovat persoonallisia, valoisia, auttavat, neuvovat ja osallistuvat tasapuolisesti suunnitteluun ja heidän kanssaan on tullut hyvin toimeen ja työtä on ryhmänkin ansiosta ollut erittäin kiva tehdä. 

 Seuraavaksi opimme yhdessä tekemään perspektiivipirroksia, joista on paljon apua näyteikkunoiden suunnittelussa ja suunnitelmien mallintamiseen oikeissa mittasuhteissa.
Tiistaina vietimme ihanan rennon ryhmittymispäivän Naarilan leirikeskuksessa. Tiedossa oli mm. makkaran grillaamista, yhteisiä leikkejä ja rentoa yhteistä aikaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4