Taidemuotona näyteikkunat

Visualistin työkuvaan kuuluu keskeisesti esimerkiksi juurikin kauppojen visuaalisen puolen suunnittelu ja toteutus. Näyteikkunat ovat ikään kuin enimmäinen vaikutelma, kaupan mainos ja asiakkaan houkuttelutapa. Tehtävänämme oli lähteä etsimään inspiroivia ja katseen kiinnittäviä vitriinejä. Seuraavaksi pieni katsaus näyteikkunabongailukierrokseeni.




 Helsingin Kampista löytyi kuin löytyikin paljon silmäruokaa visualistille. Muun muassa Zaran, Guessin ja Kortelin liikkeistä löytyivät tilavat, tyylikkäästi somistetut ja kaupan omaa tyyliä henkeävät näyteikkunat mallinukkeineen.

 Vaatekauppojen seasta löytyi myös muutama hassu sisustusliike, jonka vitriini kiinnitti katseen yksinkertaisen kodikkaalla stailauksellaan.


 Kukkakaupat ja kauneushoitoliikkeet ovat aina miellyttäneet omaa silmääni. Nautin luonnonläheisyydestä, rennosta, taiteellisen hajanaisesta tyylistä ja hyvistä väriyhdistelmistä.

Päätteeksi pari otosta Salon Sokoksen näyteikkunoista. Sokoksessa on aina panostettu isoihin, näyttäviin ikkunoihin, jotka taatusti herättävät huomiota, mutta ovat samalla aika yksinkertaisia ja tavaroita ei ole liikaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4