Avoimien ovien päivä

Viimeinen kouluviikko ennen syyslomaa päättyi avoimien ovien päiviin, jolloin rakensimme luokkaan esillepanoja mm. Leinodesignen, Omppurinteen ja Ekocenterin tuotteista. Esittelimme alaamme kiinnostuneille ja otimme esillepanoista runsaasti kuvia kehittäen samalla valokuvaus- ja kuvanmuokkaustaitojamme. Pääsin tutustumaan mm. Adoben Lightroomin käyttöön. 

Visualistin alaa voisin tosiaan suositella vielä täällä bloginkin puolella. Ala sopii erinomaisesti taiteesta ja luovasta tekemisestä kiinnostuneille, jotka haluavat tehdä käytännön työtä ja päästä nopeasti toimeen penkissä istumisen sijasta. Koulussamme pääsee lyhyessä ajassa kokeilemaan paljon ja tekemään työharjoittelua useassa eri paikassa. Perehdytys yrittämiseen on myös hyvä ja osalla opiskelijoista onkin jo oma yritys opiskelun ohella. Itsekin sain innostumaan yrityksen perustamisesta.






Ylhäällä näkyy rönsyilevä, mutta karkean miehekäs barokkityylinen esillepano, jossa nauloissa roikkuvat nahkarotsit, katosta riippuvat maljat ja tyhjät viinipullot luovat salaperäisen tunnelman ja saavat katsojan kehittämään mitä villiimpiä mielikuvia siitä, mitä huoneessa on mahtanut tapahtua tai kenelle tavarat kuuluvat.






Raikkaan keltavihreä slaavilaishenkinen esillepano oli yksi omista suosikkeistani. Tuotteet ovat löytäneet tiehensä luokkaame Ekocenteristä.



Tämä ehdoton suosikkini skandinaavisen yksinkertaisuuden, mutta lämmön omaava esillepano sopisi niin toimistoon kuin olohuoneeseen tai terassille. Sinisen ja harman sävyt sekä materiaalina puu ja villa sopivat hyvin yhteen ja kokonaisuutta on täydentämässä kynttilät, aamutossut ja trendiksi nousseet puulavat. 


Huomenna aloitan uudella työssäoppimispaikallani. Olen ehtinyt jo käymään paikassa useampaan kertaan mm. tanssitunneilla, tutustumassa ja eilen maalailin työkaverini kanssa seinille graffiteja. Paikka vaikuttaa juuri omaan makuun sopivalta, todella monipuoliselta ja työntekijät ovat ihanan rentoja, joten odotan innolla, mitä työharjoittelu tuo tullessaan. Työpaikasta ja ensimmäisistä kokemuksista lisää myöhemmin.

-Elina


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4