Ensimmäinen esillepano

Työviikko on jatkunut hurjaa vauhtia ja tekemistä on riittänyt koko ajan. Enää on jäljellä päivä ennen avajaispäivää ja työtahti on ollut sen mukainen. Työantajani ovat puurtaneet välillä yö kahteen asti, mutta hyvillä mielin. Ihannoin aina kaikkensa työlleen tai harrastuksilleen antavia ihmisiä, jotka tekevät unelmaduuniaan ja ovat työpaikalla mielellään yliaikaa. Sellainen olis omakin tavoite!

Mutta asiaan palaten, pääsin tänään siivoilutyön ohella tekemään ensimmäistä esillepanoani. Liikkeeseen saapui uusi lasti maailman ensimmäisiä täysin ekologisesta matskusta valmistettuja pulloja (eli 0% muovia) ja erilaista kultaisen leikkauksen tuotteita Nature's Designeltä.

Ennen:

Jälkeen:



Pääsin suunnittelemaan esilleanon ja tein esitteet ja hintalaput. Oli mahtavaa päästä vihdoinkin tekemään visualistin työtä käytännössä, kun ollaan niin paljon asiasta opiskelleet koulunpenkillä. Luova tekeminen tuntuu tosiaankin omalta jutulta, mutta etenkin tykkään tehdä vaihtelevia työtehtäviä, koska väsyn helposti toistuvaan ja samanlaiseen. Eli ihanteellisinta olisi päästä sekä piirtämään, tekemään esillepanoja, päivittämään somea, tekemään fyysistä työtä, suunnittelemaan, tekemään tiimissä, ja järkkäämään myös tapahtumia ja edustamaan niissä. 

Kotona jatkoin myös illustraattorin parissa, suunnitellen baarin avajaisiin drinkkilippuja, joilla saa talon tarjoaman juoman. 



Toissapäivänä pääsin järjestelemään mainoslehtiä ja esitteitä siistimpään järjestykseen liikkeen oveen ja tein niille puusta listan, josta ne saa kiinni. Listaa ei näy niin hyvin kuvasta, mutta tältä näyttää lopputulos.


Seuraavina päivinä luvassa enemmän esillepanoihin ja asiakaspalveluun perehtymistä sekä avajaisten loppuvalmisteluja. Odotan jo innolla avajaispäivää! 

-Elina



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4