Työpaikan esittely jatkuu..

Tässä jatkona edelliselle esittelypostaukselle haluaisin esitellä Bizarren taidelainaamon ja joogasalin. Näiden lisäksi työpaikaltani löytyy myös hoitostudio, kokoustilat ja vuokrattavat työtilat, mutta niistä en laita nyt sen enempää kuvia.

Taidelainaamo





Taidelainaamo on tosiaan Bizarren ensimmäisen kerroksen perällä olevassa huoneessa taiteilijaseuran käytössä oleva taideteosten lainaamo. Sieltä löytyy vaihtelevasti eri taiteilijoiden töitä, joita vaihdellaan ja joka kuukausi valitaan kuukauden taiteilija. Taiteilijoita pyörii siis aika usein Bizarren tiloissa, ja heihin on ollut erittäin kiinnostavaa tutustua. Osa heistä on syntyperäisesti hyvin kaukaakin Suomesta. Taidelainaamossa voi vuokrata maalauksia joksikin aikaa tai ostaa niitä kokonaan itselleen. Tämänkin pienen taidegallerian myötä Bizarre tuntuu kulttuurin keskukselta, jossa ei voi olla törmäämättä kulttuurin eri suuntauksiin. Tykkään!

Joogasali





Joogasali löytyy tilojen toisesta kerroksesta. Siellä on iso peilisali, pieni eristetty oleskelutila ja pukuhuone. Oleskelutilasta löytyy pientä purtavaa, teetä, esitteitä, joogavarusteita, soittimia ja lämpimiä sukkia. Salissa pidetään erilaisten yrittäjien kursseja, joita ovat niin jooga-, äänihoiti-, meditointi-, afrotanssi-, kuin milloin mitkäkin tunnit ja kurssit. Itse olen tähän mennessä käynyt afrotanssin alkeilla kerran ja kokemus oli aika huikea, opettaja oli täynnä elämää ja energiaa ja fiilis tarttui kaikkiin. Suosittelen kaikille kokeilemaan jotakin uutta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4