3.viikko

1.päivä

Tänään pääsin tekemään paljon myymälän puolella. Päivä kului niin asiakkaita palvellessa kuin tuotteiden järjestelyssä. Ripustin puunoksan kattoon korutelineeksi, tein pari uutta esillepanoa ja otin tuotekuvia myymälään saapuneesta uudesta tuote-erästä.



Kauppaan saapui tosiaan erä aivan ihania luontoaiheisia suomalaisesta koivuvanerista valmistettuja koruja nuorelta suunnittelija-artesaanilta PinjaPuulta. 0,50e jokaisesta tuotteesta menee hyväntekeväisyyteen. Korut pisti erityisesti silmään, koska luonto, kasvit ja luontomateriaalit on yllätys yllätys lähellä sydäntä, niin oli pakko ottaa tuotekuvia ja mainostaa näitä somenkin puolella. Tässä vielä linkki kyseisen taiteilijan fb-sivuille:  https://www.facebook.com/pinja.puu/







Otin kuvat kiireissäni puhelimela, mutta innostuin näistä sen verran, että haluaisin tehdä jatkossa lisää samantyylisiä (ihminen mallina), mutta parempilaatuisina.

Ehdin tehdä myös nopean tapahtumajulisteen illustraattorilla ja päivittää muutaman tapahtumailmoituksen facebookkiin (pääsin yrityksen sivujen ylläpitäjien joukkoon, ja pääsen jatkossa helpommin julkaisemaan omia julkaisuja).


Loppuviikko onkin ollut aika tapahtumatäytteinen ja kiireinen, niin laitan seuraavaksi kohokohdat. Ensinnäkin olen päässyt harjoittelemaan asiakaspalvelua ja myymälän tuotteisiin sekä koko talon palveluihin perehdyttämistä ja esittelyä paljon enemmän ja varsinkin avoimien ovien päivänä, joka oli lauantaina ehdin tutustuttaa myymälään monia uusia kasvoja. Tuli hiottua myös englannin kielen taitoa selittäessä ekologisista luomutuotteista ulkomaalaisille kävijöille. Avoimien ovien päivä oli ihanan rento ja monipuolinen. Bizarressa oli mm. ilmaisia joogan, method putkiston ja afrotanssin tunteja, sekä Nosh-vaatemalliston esittely. Kokeilin itse ensimmäistä kertaa method putkistoa Tanja Rannikon vetämänä, jossa ideana on parantaa ryhtiä ja venytellä koko kehoa. Joogatunteja ja afrotanssia olen päässyt kokeilemaan Bizarressa jo aikaisemmin ja suosittelisin kaikille! 



Päivä sisälsi siis paljon esittelyjä, asiakkaiden kanssa rupattelua ja valokuvaamista. Iltapäivän kruunasi brasilialaista live-musiikkia soittava bändi. 


Perjantai-iltana oli Pieni ja kipee kapakkashow:n ensinäytös ja tehtävänäni oli jakaa esitteitä sekä myydä ovella lippuja, minkä jälkeen pääsin katsomaan näytöstä itsekkin.



Keskiviikkona pääsi niin kutomiskerhon kuin kielikahvilan makuun, ehdin käväistä molemmissa ja minut pyydettiin suunnittelemaan kielikahvilalle juliste ja logo, joita olen tällä hetkellä tekemässä. Sen lisäksi olen ollut osana suunnittelemassa Bar Bizarressa järjestettävää räppikeikkaa. Ollaan pidetty muutama miitti esiintyjen ja järkkääjien kesken ja suunnittelen nyt keikkajulistetta. Tapahtumasuunnittelu ja -järjestäminen alkoi tuntumaan tosi kiinnostavalta ja omalta jutulta, jota tekisin mielelläni jatkossakin! Kuvia valmiista julisteista pistän tänne hiukan myöhemmin.;)

Muina päivinä olenkin asiakaspalvelun lomassa kerennyt tekemään muutaman esillepanon ja valokuvannut. Ripustin mm. myymälän katosta rikkumaan puun oksan, johon ripustetaan koruja. 



(Yläkuvassa näkyy ihania luomuja tuoksusaippuoita ja skrubeja. Tuoksuja löytyy aloe verasta, kahviin, kookokseen, hamppuun ja moneen muuhun. Loistavia mm. joululahjaideaksi;))

Viikkon tapahtumat lyhyesti:
-esillepanot
-valokuvaus ja someen postaaminen
-asiakaspalvelu
-myymälän ja talon tilojen esittely asiakkaille avoimien ovien päivänä
-pizzan ja kebabin kuljetus työkavereille
-lipunmyynti kapakkashowhun
-kielikahvilan ja räppikeikan julisteiden ja logon suunnittelu
-räppikeikan suunnittelu ja järkkääminen


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4