4. työviikko

Menneen viikon aikana kerkesin tekemään sitä sun tätä ja juoksentelua tehtävältä toiselle kyllä riitti. Päätehtäväni on tällä hetkellä asiakaspalvelu, johon keskityn eniten ja tuntuu, että osaan kertoa yrityksen toiminnasta ja tuotteista paljon enemmän ja kassakin alkaa tuntua jo tutulta. Viikkoon sisältyi myös paljon tuotekuvausta ja kuvien julkaisua someen. 



Ylhäällä näkyy Helmiveneen alpakanvillasta neulotut rakkauslapaset, ja malleina ylimmässä kuvassa poseeraa työkaverit.



Berit Braggelta saapui myymäläämme uusia villahuopatohveleita, joille minun piti keksiä hyvä paikka ja sainkin vision puulaatikko ja taljaasetelmasta, joka mielestäni sopii hyvin joulusesonkiin.




Saimme myös lastin maailman söpöimpiä eläintossuja Mithulta, joita myös kuvasin.

Ylhäällä näkyy kierrätysmatskuista tehtyjä rusetteja Mithulta.


Teimmme myös joulupaketteja luomusaippuoista ja scrubeista Gittesiltä. Tein niistä kanssa pienen tuotekuvaussession. Noitten ohi on melkein mahdotonta mennä ohi, kun tuoksuu niin hyvälle ja niin laajasti eri tuoksuja!


Huomasin kuinka paljon perehtyeempi olen tällä hetkellä eri yrittäjiin ja tuottajiin sekä taiteilijoihin ja heidän toimintaansa ja taustoihinsa, mikä kuuluu mielestäni työni parhaimpiin puoliin. Tuntuu, että olisi kulttuurin keskellä, eikä mitään voi missata.

Kun työtehtäviä on tullut huomattavasti enemmän, minun oli aivan pakko alkaa tekemään tarkkoja suunnitelmia työnteostani ja aikatauluttaa kaikki. En ole järjestelmällisin ihminen, mutta tämän kautta aikatauluttaminenkin alkaa sujua paremmin.

Kerkesin suunnittelmaan myös pari logoa ja pari julistetta.






Näitä on ollut aivan loistavaa päästä suunnittelemaan, aikataulut olivat kuitenkin sen verran tiukat, etten päässyt tekemään mitään kauhean yksityiskohtaista, mutta olen silti tyytyväinen lopputulokseen. Kaikki on toteutettu Illustraattorilla. Kielikahvilan julisteeseen käytin free to use -kuvaa ja suunnittelin itse fontit ja muut. Viimeiset kaksi kuvaa ovat räppitapahtumasta, jonka järkkäämistä pääsin hoitamaan työkaverini kanssa. Työ on ollut todella mielenkiintoista. Suunnittelimme yhdessä, millaista keikkaa haluamme, otimme yhteyttä paikallisiin räppäreihin, dj:n ja järkkäsimme kokouksen, johon kaikki osallistujat tulivat paikalle suunnittelemaan tarkemmin ensi keskiviikkona tapahtuvaa keikkaa. Piirsin ja sommittelin keikkajulisteen, tein tapahtumajulkaisun Facebookkiin ja aloin promoamaan tapahtumaa mm. jakamalla flyereitä ja viemällä ilmoituslehtisiä nuorison keskuudessa suosittuihin paikkoihin. Nyt odotellaan vaan innolla keskiviikkoa!

Mulla on sellainen työjärjestys, että maanantaisin olen vapaa, mutta lauantaina on taas työpäivä. Tänä maanantaina käväisin kuitenkin työpaikalla ja maalasin minulle "varatulle" jumppasalikäytävän seinälle luontoaiheisen piissin. Seinille maalaaminen on ollut rehellisesti itselle lapsesta asti jo iso juttu. Aloitin salaa äidiltä tusseilla makkarin oven taakse, ja nyt pääsen vihdoinkin toteuttamaan itseäni julkisissa tiloissa, joissa on tilavat valkoiset seinät. Tälläinen kuva löytyy nyt matkalla joogasaliin.:)




Seuraava viikko tulee olemaan entistäkin hektisempi. Luvassa olisi mm. Bizarre open mic - rap edition -keikka, taidelainaamon esittely ja piirustuskerho äideille ja muksuille, meedioistunto ja joulukoristelu. Sitä odotellessa siis:) Ja tietenkin myös lipunmyyntiä Pieni ja Kipee näytöksii, jota teen nyt joka perjantai!


Seuraavan viikon tapahtumista taas viikon päästä!             -Elina


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4