5. työviikko

Nyt on tähän mennessä hektisin työharjoitteluviikko takana, ja voin sanoa, että nautin nopeammasta työtemmosta jopa enemmän. Tuntuu, että olen saanut oikeasti paljon aikaiseksi.

Alkuviikosta aloitin suunnittelemaan joulukoristelua ikkunoihin ja etupihalle, sekä jotakin näyttävää myös black friday:lle. Löimme myös lukkoon päivämäärän jouluaskartelupajalle, jota järkkään muiden kanssa ensi viikolla.





Black Friday:lle pomo heitti minulle idean ostoskärryistä, jotka tulisvat ulko-oven viereen houkuttelemaan alennuksia metsästäviä salolaisia. Spray-maalasin kärryt herkullisen turkoosinsinisin ja kultaisin värein ja niitä tullaan mitä luultavammin käyttämään vielä myymälän puolella tuotteiden esillepanoon.

Joulukoristelun kohokohtana piti olla baarin ikkunaan tuleva puun oksista väkerrelty joulukuusi, joka olisi koristeltu jouluvaloilla ja myymälän tuotteilla, jotka toimisivat samalla pienenä mainoskikkana. Pelottavinta oli toteutuksessa se, että kestääkö ikkunan yläpäädyssä oleva metalliputki niin painavan ripustuksen. Projekti oli kuitenkin tosi luova ja lopputuloksesta tuli Bizarremainen.





Lisää joulukoristelua on tulossa vielä myymälään ja pihalle ensi viikolla.

Keskiviikkona oli tavallisten työhommien lisäksi luvassa räppikeikka, jota olin mukana suunnittelemassa. Räppi scene oli edustettuna Bizarressa ensimmäistä kertaa ja jännitti hieman, millaisen vastaanoton se tulisi saamaan. Loin esiintyjille chattiryhmän, missä he voisivat neuvotella lisää illan tapahtumista. Työkaverini pyynnöstä suunnittelin jokaiselle artistille esiintyjä-gadgetin.




Päivitin vielä lisää tietoa keikasta Bar Bizarren somekanaviin ja illempana ennen keikkaa jäi vaan pienet valmistelut. Esiintyjät saapuivat paikalle ja alkoivat valmistelemaan dj-välineet yms. Tapahtumaan saapui lopulta valtavasti nuoria sekä vähän vanhempiakin katsojia ja tunnelma oli loistava. Kiitokset vielä kaikille mukana olleille ja illan esiintyjille! Lavalle eksyi myös paljon freestailaajia yleisön puolelta, jotka olivat saapuneet keikalle Turusta asti. 



Tapahtumasta jäi loistofiilikset ja haluaisin tehdä tälläistä jatkossa lisää!

Heti aamusta torstaina Bizarreen tuli porukka äitejä ja muksuja Salon kulttuurikerho MLL:sta. Pääsin esittelemään heille taidelainaamon, muut Bizarren tilat ja lopuksi järkkäämään lapsille piirustuskerhon.





Perjantai ja lauantai oli lähinnä asiakaspalvelua, esillepanoja ja lipunmyyntiä. Sunnuntaina vietin työporukan kanssa pikkujouluja.




Ylhäällä näkyy vielä uudet esillepanot näyteikkunaan. Mallinukkeiden vaatetuskin on saanut vähän talvisemmat värit. 

Tähän mennessä hommat on alkaneet luistaa jo paljon paremmin ja kassankäyttökin on entistä helpompaa. Sain myös aivan ihanan projektin tehtäväksi, josta kerron lisää myöhemmin! Adoben Lightroomin käytössä huomaa myös valtavan muutoksen, kun sitä tulee nykyään käytettyä jatkuvasti kuvien muokkauksessa.


Bizarren kahvilasta saa nyt lämpimiä toasteja eri täytteillä! Niistä on huomaamatta tullut oma vakkari työlounas. Sen lisäksi kahvila tarjoaa myös joulumuffinseja ja glögiä!;)

1.12. lähtien Bizarressa on ilmaisia joogakokeilutunteja! Sisältäen perinteisten joogalajien lisäksi mm. nauru- ja muksujoogan! Tulkaa kokeilemaan!


Näkyillään taas viikon päästä!        -Elina :).




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4