8. työviikko

Toiseksi viimeinen työharjoitteluviikko on nyt paketissa. Siihen sisältyi paljon asiakaspalvelua, postissa käyntiä, uusien tuotteiden purkua, henkarointia, esillepanoa, kassan käyttöä, valokuvaamista, somen päivittämistä ja taas hiukan julisteiden suunnittelua.








Olin ottamassa kuvia Gildasin rumputunnista ja fiilistelemässä mukana. Sain vähän aikaa sitten tietoa seuraavasta räppikeikasta, joka olisi jo 20. päivä tätä kuuta, eli ensi keskiviikkona ja kiireisellä aikataululla lähdettiin ottamaan yhteyttä yhteistyökumppaneihin ja suunnittelemaan seuraavaa keikkaa. Suunnittelin uudet julisteet, varmistin esiintyjiltä, pääsevätkö he paikalle, tein ryhmächatin ja aloin promoamaan tapahtumaa.



Tein normi A4-julisteen flyiereita varten, sekä fb-tapahtumabannerin. Päätin pitää kuvan melko samanlaisena, korjailin vain yksityiskohtia paremmiksi ja lisäilin pari uutta kohtaa. Muutoksen kokivat lähinnä vaan värit ja osa fonteista. Sain tehtäväkseni suunnitella vielä pari tapahtumajulistetta, jotta saisin kaikki tarvittavat työtunnit täyteen.

Perjantaina tein viimeisen lipunmyyntikeikan Pieni ja kipee -kapakkashowhun, ja sinne tulikin ennätysmäinen määrä kävijöitä, ja tekemistä riitti ilta 9 asti. Jäin katsomaan myös näytöksen.






Viikon kruunasi lauantain joulumyyjäiset Muurlassa, joihin lähdin esimieheni kanssa. Heräsimme aikaisin aamulla pakkaamaan tuotteet autoon ja lähdimme markkinoille, jossa meitä odotti jo muutama tuttu ja teltta. Siellä sitten purettiin kuorma, laitettiin tuotteet esille pöydille ja alettiin odottamaan asiakkaita. Asiakkaille kerroin aina vähän myymälästämme tai tuotteista. Paikoillaan seisoskelu jätti jälkensä, kun varpaat ja näpit oli hetken kuluttua jo ihan jäässä ja täytyi lähteä kiertämään muita kojuja, ostamaan lämmintä glögiä tai lämmittelemään pubin luxus-vessaan. Päivä oli tosi antoisa ja oli kiva päästä joulumyyjäisiin ostamaan lahjoja ja olemaan myös myyjän roolissa, mitä en ole aikaisemmin päässyt tekemään.

Tämän viikon aikana sain myös ehdotuksen jatkoyhteistyöstä, mikä piristi paljon, sillä tykästyin työharjoittelupaikkaani paljon, ja teen mielelläni visualistin töitä myös harjoittelun jälkeen. 

Nyt edessä on enää yksi ainoa viikko, minkä jälkeen lähden joululomailemaan ja sieltä suoraan takaisin koulupenkille. Nyt tuntuu, että aikaa on äkkiä tosi vähän jäljellä. Tiistaina olisi arviointi opettaja kanssa, mikä jännittää vähän, mutta odotan niin hyvää kuin rakentavaa kritiikkiäkin. Odotan muutenkin, mitä kaikkea vielä ehdin ennen lähtöäni tehdä, ja toivon ehtiväni vielä paljon. Tulee olemaan aika kiire, mutta koitan saada kaiken tehtyä ennen lomaa. 

Kouluun paluulta odotan uusia projekteja, seuraavia työharkkoja ja haluaisin päästä vaihtoon ulkomaille. 

Nähdään taas viikon päästä. 
                                                                                        -Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4