työviikot 6 ja 7

Edelliset pari viikkoa ovat olleet vähän rauhallisempia, mutta mukana on ollut myös tavallista erikoiempaa ja kivempaa aktiviteettiä, kuten uusia ihania tuotteita, ja jouluaiheisten tapahtumien suunnittelua ja toteutusta.













 Saimme puotiin paljon uusia tuotteita, joita pääsin järjestelemään erilaisiin esillepanoihin (sänkynurkkaus yksi lemppareista). Valokuvasin paljon ja päivitin kuvia yrityksen fb-sivuille. Innostuin myös erityisen paljon suitsuke- ja seinäkangastilauksesta, jota oli ehdottanut aikaisemmin. Muualta Salosta suitsukkeita ei tietääkseni saa.


 Suurin prokkikseni tämän tämän viikon päätteksi oli jouluaskartelupaja, jonka ideoin, suunnittelin ja toteutin itse (kaveri tuli avuksi ohjaamaan askartelua). Sain rahaa askartelutarvikkeiden hankkimiseen ja opettelin tekemään mm. himmeleitä, joulutähtiä ja kortteja, joita lähdin opettamaan pikkuisille. Pienimmät innostuivat kuitenkin lähinnä leikkelemään kaikkea mahdollista, ja tekemään perinteisiä lumihiutaleita paperista. Maalailin myös eläinaiheisia kasvomaalauksia muutamien nassuille. Samana päivänä Bizarressa järkättiin myös joululaulujameja ja viherkävelyä ja tarjottiin joulupuuroa ja muita herkkuija. Kaikenkaikkiaan päivä tuntui enemmänkin vapaapäivältä, oli monipuolinen ja erittäin hauska!

Ehdittiin käydä pieni palaveri työnarviointiin liittyen. Sain kuulla niin hyvää palautettavaa kuin myös parennettavia juttuja, niin tiedän nyt mistä jatkaa. Nyt olisi enää pari viikkoa jäljellä, arviointi opettajan kanssa, muutamia keikkoja, oma prokkis, ja paljon asiakaspalvelua. Hyvillä, mutta myös vähän haikein mielin loppua kohden. Työ tuntuu välillä hurjan hektiseltä, tuntuu, että pitäisi ehtiä tehdä kaikkea samaan aikaan ja olla kaikessa hyvä, mutta samalla taidot on parantuneet ja hektisinkin työtahti tuntuu luontevammalta. Vieläkin sitä mieltä, että valitsin hyvän paikan työskennellä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4