Viimeinen työviikko ja mitä jäi käteen

Kirjoittelen tätä ollessani jo joululoman vietossa ja pari kuukautta ensimmäistä työssäoppimista on nyt paketissa. Viimeinen viikko oli paikoin hyvinkin hektinen, kun täytyi saada nopeasti valmiiksi viimeiset julisteet ja järkättyä meidän toinen räppitapahtuma, jonka onnistumisen takaamiseksi täytyi varmistua osallistujista. Välillä tekemistä oli vähemmän. Tein inventaariota, joulusiivouksen, asettelin viimeisiä esillepanoja ja päivitin somea tiuhaan tahtiin. Tunnelma alkoi olla haikea, sillä työpaikastani ehti tulla työn lisäksi myös arjenviettopaikka ja tavallaan toinen koti, sillä en ole ehtinyt viettää tässä kaupungissa kuin muutaman kuukauden. Paikan konsepti ja toiminta on ollut itselle todella lähellä sydäntä tai juuri omantyylistä, mutta etenkin henkilökunnasta on tullut läheinen ja olen kiitollinen. että pääsin heihin kaikkiin tutustumaan ja tekemään niin monta yhteistä projektiä.









Edellä näkyy erilaisia tekemiäni töitä. Illustraattorin käyttö on jo paljon helpompaa kuin koulussa.

Räppikeikasta olen myös tosi tyytyväinen ja toivottavasti meininki jatkuu samaan tahtiin ellei parempana. Oli loistavaa tehdä yhteistyötä työkaverini ja kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa. Loistotyyppejä ja hyvää yhteistyötä.

Kävimme vikalla viikolla myös itsearvioinnin opettajan ja esimieheni kanssa. Sain kuulla, mikä meni hyvin ja mitä olisi voinut tehdä toisin. Puhuimme myös seuraavasta työharkasta ja siitä mihin kannattaisi kiinnittää huomiota silloin. Nyt kun mietin työharjoitteluani kokonaisuutena, niin osaan arvioida omaa osaamistani paremmin. Ehdin tämän jakson aikana kokeilla yhtä sun toista projektia, jotka kasvattivat osaamistani työelämässä ja elämässä ylipäätään monipuolisesti. Mikä tärkeintä, opin luottamaan itseeni enemmän ja tiedän, että osaamistani tarvitaan jatkossa ja osaan toimia yhteistyössä muiden osaajien kanssa, mikä tuottaa aina hedelmällisempää lopputulosta. 

Työtehtävät, joita pääsin tekemään:
-asiakaspalvelu
-kassa
-esillepanot
-valokuvaus ja kuvanmuokkaus
-some
-graafinen suunnittelu ja julkaisu
-tapahtuman suunnittelu, järkkäys ja promo
-yhteistyö eri toimijoiden kanssa
-tilojen ja toiminnan esittely 
-piirustus- ja askartelukerhon järkkäys
-graffitiseinät
-lipunmyynti
-siivous
-posti- ja pizzakuljetus
- myynnin edistymisen suunnittelu
-inventaario
-tuotteisiin ja yrittäjien toimintaan perehtyminen

Seuraavaksi odottaa taas koulu, jossa käydään graafisen suunnittelun kimppuun. Onneksi käteen jää Bizarresta yhteistyö, jota jatketaan loman jälkeen ja mahdollisesti omien tuotteiden teko. Kiitos vielä paljon kaikille, ketkä mahdollisti tämän ja teki töitä yhdessä:) Hyviä jouluja ja nähdään taas pian!
                       
                                                                                                       -Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4