Työprojektit: häämessujuliste

Seuraavan projektin aiheena oli "häämessut", joihin piti ohjeistuksen mukaan saada "blingblingiä ja romantiikkaa". Sain pari visiota, yhden kimppua pitelevistä pariskunnan käsistä ja toisen pariskunnasta.  Halusin toteuttaa työn käyttäen pentoolia ja varjostamalla sen kolmiulotteiseksi.


Valitsin murrettuja värejä, lohenpunaista ja vihreetä, jotka ovat tänä vuonna myös trendaavia ja vastavärejä (alitajuinen valinta?). Fontit löysin typekitistä ja valitsin kaunokirjoituksen, joka sopi mielestäni hyvin hääteemaan, näytti tavallaan hääkutsulta.

Viimeistellessä ja kuultuani toisten mielipiteet, muokkasin fonttia vähän selkeämmäksi ja laitoin logon ja osoitteen erilliseen alapalkkiin.


Asiakas halusi myös jotain epätavallisempaa väriä, joten kokeilin punaista. Tykkään silti enemmän alkuperäisestä.


Toinen jule esittää pariskuntaa. Halusin saada siihen leikkisyyttä, romanttisuutta ja Bizarremaisuutta käyttäen tiettyjä värejä ja vaatekappaleita. Morsiamen paljas reisi ja reisinauha tuovat myös jonkinlaista jännitettä. 


Lopuksi tämäkin juliste koki värimuutoksen nössön vaaleanpunaisesta laventeliin. Samaten muokkautuivat myös hahmot ja lisäkoristeellisuutta ja romantiikkaa toi pullo ja sydämet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4