Oppisopimus ja uusi tiimityö

Aloitimme koulussa uuden kurssin, jonka alussa tehtävänä oli miettiä omaa oppisopimusta, eli omia haaveita ja tavoitteita opiskelun ja työuran suhteen. Jälkeenpäin meidät jaettiin pientiimeihin sen perusteella, mihin haluaisimme erikoistua.

Itse olen eniten kiinnostunut graafisesta suunnttelusta, tapahtumajärkkäysestä ja valokuvauksesta ja haluan tulevaisuudessa perustaa oman yrityksen. Pääsin siis graafisen suunnittelun tiimiin. Saimme etsiä itse asiakkaamme ja miettiä, missä haluaisimme kehittyä. Ensimmäiseksi projektiksi valikoitui tatuointi walk in -julisteen suunnittelu.

1. Ensimmäinen asiakas: Mau tattoos. Ehdotimme Maulle ystävänpäivän walk in -päivän järkkäämistä ja hän otti mielellään vastaan ideamme julisteen suunnittelusta. 

Ensin etsimme ideoita ja inspiraatiota pinterestistä. Minulla oli valmiiksi jo tietynlainen visio mielessä. Halusin, ettei julisteessa olisi pelkkiä tatuointien kuvia, vaan esimerkiksi tatuoitu pin up -tyttö tms. 

Lähdin työstämään ideaani illulla ja sain seuraavanlaisen julisteen aikaiseksi. Halusin, että siinä olisi jotakin väriä perinteisten mustan ja valkoisen lisäksi, mutta halusin pitää kokonaisuuden kuitenkin hillittynä.  Teimme työparini kanssa jokainen oma versiomme.




Saimme Maulta luvan myös suunnitella muutaman oman tatuointi designen. Tässä on meidän suunnittelemia ystävänpäiväaiheisia tatuointeja:

Lopuksi vaihdoin alkuperäiseen juleen meidän suunnittelemat leimat.


Opettaja ehdotti vielä otsikon suurentamista ja lisäsin infotekstit julen alalaitaan.
Lopputuloksesta tuli mielestäni tyylikäs ja tehokas. Muokkaisin vielä vähän pin up -tyttöä viimeistellymmän näköiseksi.









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4