Projekti - ystävänpäivä

Ystävänpäivän lähestyessä saimme opettajalta uuden projektin ideoitavaksi. Koulun ruokalaan oltiin järjestämässä herkkupöytää, johon tarvittiin ystävänpäiväjulistetta, joka jatkuisi kolmiulotteisina tms koristeina. Asiakas pyysi överiromanttista jenkkiläistä tyyliä.

Aloitimme tiimityön vaihtamalla ideoita ja visioita, jonka jälkeen jokainen selaili pinterestiä ja alkoi luonnostelemaan omanlaista ystävänpäiväpistettä.

Luonnostelujen jälkeen, jokainen suunnitteli myös omanlaisen ystävänpäiväjulisteen. Innostuin lähiaikoina tekemään illulla graafisista muodoista muodostuvia kuvia, ja päätinkin jättää julen melko yksinkertaiseksi, jossa graafinen sydän olisi keskipisteenä. Lopuksi asiakas valitsi työparini julen nuolia ampuvan kupidonin kanssa. 


Minun suunnittelemani julen sydän pääsi kuitenkin koristeeksi ja jatkamaan julistetta. Tulostin 16 sydäntä ja nuolia ja aloimme askartelemaan koristeita.






Koristeista ja julisteista tuli todella silmää miellyttäviä, vaikka itse sanonkin.



Asiakkaalta saimme palloja puhallettavaksi ja koristeltavaksi glittertarrasydämillä. Teimme myös vaaleanpunaisia menulappuja.

Ennen:



Jälkeen:


Herkkupisteestä tuli sopivan yksinkertainen, mutta huomion kiinnittävä ja nätti. Julsteen ns. jatkuminen planssin ylitse (nuolet ja sydämet) sekä ilmapallojen ripustaminen hieman kauemmas seinästä toivat pisteeseen syvyyttä. Teimme myös sydänreitin ruokalasta herkkupöydälle. Asiakas oli tyytyväinen ja meidänkin olo oli kaikkensa antanut.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4