Työprojektit: ystävänpäiväjuliste

Ystävänpäivä lähestyy ja sain muiden kiireiden keskellä suunnitella Bizarrelle ystävänpäiväulisteen ja luoda tapahtuman fb:iin.

Työantaja heitti aluksi ideaksi Titanic-teeman. Titanic tuntui kuitenkin liian kliseeltä, mutta halusin käyttää silti jotakin romanttista elokuvan kohtausta, joka olisi samalla ikoninen ja tunnistettava.

Kokeilin aluksi Spiderman-elokuvan ikonista pusukohtausta, jota jäljensin mallikuvasta illun pen-toolilla.

Kuvasta tuli kuitenkin vähän liiankin härski, ja ajattelin ettei se sopisi avoimeen kokoperheen tapahtumaan. Tarkoituksena oli kuitenkin se, että päivä ei olisi vain rakastavaisille vaan myös kavereille.  

Seuraavaksi näin mielessä vision The Great Gatsby -leffasta ja aloin luomaan seuraavaa julea. Tässä versiossa halusin oppia paremmin leikkaamaan ja liittämään kuvaa clipping mascin avulla. Halusin yhdistää piirrettyä ja valkuvattua.





Kuvasta tuli mielestäni todella nätti, tunnelmallinen ja väriyhdistelmät toimi. Tätä julistetta ei kuitenkaan hyväksytty ja tilanne on aika yleinen tämäntyyppisessä luovassa asiakastyössä. Syynä oli se, että jule välittää liikaa 20-luvun teemaa, jota ei tapahtumassa ole luvassa. Muutenkin kuvasta tulee mieleen, että tapahtuma on vaan pariskunnille. 

Lähdin siis luomaan viimeistä versiota. Tällä kertaa ideana oli luoda aika simppeli jule, josta näkisi heti, mitä tapahtuma tarjoaa kävijöille ja puhuttelisi kaikkia.


Tälläinen versio lopulta syntyi. Vaikkakin julesta tuli paljon edellistä simppelimpi, tykkään lopputuloksesta . Opin myös paljon tämän työprojektin kautta, siitä mitä minulta odotetaan. Virheistä oppii siis parhaiten, vaikka ne tuntuukin aluksi ikäviltä ja aikaa vieviltä.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4