Uusi oppisopimus ja työpäiväkirja

Kahden edellisen viikon työpäiväkirja:

31.1.
Maun tapaaminen pt 2

1.2.
Maun julen teko

2.2.
Ystävänpv tilankoristelujen luonnokset
Mau klo 12->

(Viikon aikana vapaa-ajalla myös seuraavien työprojektien työstämistä: Twincitytattoo julen suunnittelu, ystävänpv. jule Bizarrelle, räppijule Bizarrelle)

5.2.
Rakennetaan opisto open

6.2.
Maulle valmiit julet
koulun koristelusuunnittelu
Työtapaaminen Bizarressa klo 15

7.2.
Mau deadline

8.2. 
koulun tilojen koristelun suunnittelu ja Hanhivaaraprojekti

9.2.
asiakastapaaminen Twincitytattoossa
asiantapaaminen köksäopen kanssa



Uusi työsoppari:

Tämänhetkisen projektin kautta olen varmistunut yhä paremmin tavoitteistani. Tavoitteeni ovat seuraavanlaiset:

1. Haluan valmistua visualistiksi. Jatkaa siitä graafisen suunnittelun tai muun taiteeseen liittyvän alan opiskelua korkeakoulussa. Myös humanistiset ja yhteiskunnalliset alat kiinnostavat yhä, mutta näin aluksi aijon opiskella niitä asioita itsenäisesti, koska yksi askel kerrallaan, niin pitkälle päästään.

2. Opiskelujen ohella haluan jatkaa tänhetkistä graafisen suunnittelun ja somemarkkinoinnin työtä Bizarressa ja tehdä muitakin työprojekteja laajentaen osaamistani alalla ja mahdollistaen paremmin korkeakouluun pääsyä.

3. Myöhemmin, kun olen karruttanut monipuolisesti osaamistani graafisessa suunnittelussa, valokuvaamisessa, myynnissä, tilojen suunnittelussa ja visuaalisessa tuottamisessa käsin ja kun olen varmempi siitä, mitä haluaisin maailmalle tarjota, haluaisin perustaa oman yrityksen.

4. Haluan kansainvälistyä. Tehdä työtä ja oppia muuallakin kuin suomessa.


Miten pääsen tavoitteisiini?

1. Minun täytyy siirtää muut asiat vähän sivummalle ja keskittyä eniten visualistin alan opiskeluun. Tehdä töitä hyvin koulussa sekä oppia vapaa-ajalla omien prokkisten ja töiden kautta. Voin myös perehtyä alaa käsittelevään kirjallisuuteen.

2. Minun on tehtävä työtä ahkerasti, ja uudistua sekä kehittyä jatkuvasti alallani, tarjoten firmalle kannattavaa yhteistyötä ja tuloa tuottavaa mainontaa ja visuaalista ilmettä.

3. Kun tunnen olevani valmis, täytyy ottaa vaan rohkea askel kohti yrittäjyyttä ja muistaa perehtyä asiaan hyvin ennen toimintaan ryhtymistä. Täytyy myös verkostoitua, luoda hyvät nettisivut ja mainostaa kattavasti.

4.  Minun pitää opiskella kieliä ja käyttää mahdollisuuksia lähteä ulkomaille opiskelemaan/töihin aina hyväksi.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4