Saunavuokraamon näyteikkuna - kuvausjärjestelyjen näyttö

Moikka kaikki! Olen koko työharkan aikana ehtinyt kuvailemaan monen monta eri saunatilaa, ihmisiä ja ohjeistuskuvia. Kuvausjärjestelynäyttöni huipentui toimistomme (erityisesti näyteikkunan) stailaukseen ja kuvaamiseen. Kun sain tehtävän eteeni, minulla oli jo valmis visio mielessä siitä, millaisen näyteikkunan halusin toteuttaa. Halusin Helsinkiläiseen katukuvaan sopivan trendikkään ja minimalistisen stailauksen, jossa näkyisi perinteistä suomalaista saunaa. Näin homma lähti liikkeelle.

Tein Pinterest-taulun työporukalleni ja esittelin sen heille.

Kun idea sai myönteistä palautetta lähdin ettimään stailausrekvisiittaa prioriteettinä ostaa kierrätettyä tavaraa. Selasin Tori.fi:n ja Fb-kirppiksen sivuja ja löysin sopivan saunakiulun ja -tontun, mutta lopulta The kiulu löytyi viereiseltä Fiba-kirpparilta, jee. Halusin näyteikkunan alustalle kiuaskiviä ja mahdollisesti myös saunavihdan, joka ei ollut kuitenkaan kätevin ratkaisu.

Lopuksi aloitin toteutuksen. Siivosin toimistoa ja pesin näyteikkunan pinnat. Asettelin rekvisiitan ja otin pihalta kuvia sekä muokkasin ne loppukuntoon. Tässä lopputulos:






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4