Työharjoittelun jatkokuulumiset aka jokapaikan höylä

Moikka taas! Työharkka on edennyt huimaa vauhtia ja kevätkelit ehtineet muuttua kesän helteiksi. Viime kuulumisista olen ehtinyt muuttaa toiseen toimistoon ja toiseen yritykseen (vaikkakin samalle yrittäjälle teen töitä vieläkin. Aloitin duunit vasta perustamisvaiheessa olevassa saunafirmassa ja stailasin sekä kuvasin saunatiloja, tein koneella graafiset ohjeistukset asiakkaille, jotta helöytäisivätpaikalle (siihen sisältyi myös juoksentelua saunatilalta toiselle, yksityiskohtainen joka nurkan kuvaus, avainten tarkistaminen tms.), tein pohjapiirrokset jokaiseen tilaan, ohjekyltit ja aloin päivittämään somea.

Näin rehellisesti työ on ollut välillä todella uuvuttavaa, ja vastuullisuutta sekä oma-aloitteisuutta ja moniosaamista on vaadittu heti alusta, vaikka tehtävät ja ympäristö oli vielä sen verran uutta ja tuntematonta. Vaikeuksien kautta kuitenkin tunnen ehkä oppineeni parhaiten ja tällä hetkellä työ sujuu paljon sulavammin. Työn parhaimpiin puoliin kuuluu  se, että vaikka teenkin paljon töitä istuen työpöydän äärellä, niin pääsen myös liikkumaan paljon Helsingin ympäri ja olenkin nähnyt enemmän Helsinkiä kuin koskaan aiemmin. Lisäksi nään päivittäin paljon eri ihmisiä ja pääsen myös testaamaan saunatiloja ja huvilaa.









Tässä edellä muutamia mun ottamia ja muokkaamia kuvia upeista Saunat.fi-tiloista! Reittiohjeistuksia en valitettavasti voi julkaista täällä, koska ne sisältää tietoja koodeista ja salasanoista.

Edessä on vielä vajaat pari viikkoa ja ideana olisi viimeistellä graafisen suunnittelun näyttö ja toteuttaa yhden saunatilan stailaus ja kuvausjärjestelyt. Viimeisellä viikolla onkin jo loppuarviointi, jännää! Sitten alkaakin tarpeeseen tuleva kesäloma!

Tässä vähän kevään updatea


Hyvää kesää!:)                                                                                              -Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4