Skeittikauppakeissi, viikko 2

Toinen viikko töissä on ehtinyt jo hurahtaa ohi. Kreisiä. Kahden viikon aikana on ehtinyt tapahtua kuitenkin yllättävän paljon. Asiakaspalvelun ohella on ollut paljon taideprojekteja suunnitteilla. Saimme kauppaan toisen työntekijän ja yhdessä tullaan päivittämään aktiivisesti somea sekä suunnittelemaan grafiikkaa paitoihin ja skedelautoihin. Uusi työkaveri on entisen RCM:n työntekijä ja mulla on ollut rehellisesti paljon opittavaa häneltä, mm. runsasta skeittisanastoa, videokuvausta, oikeeta asennetta ja loputonta ideatulvaa. Sain myös jo ensimmäisen dekkimaalaustilauksen, jonka tulen lähipäivinä toteuttamaan.

Toinen isommista projekteistä on jamit, suuri tapahtuma, jota lähden muiden kanssa yhdessä suunnittelemaan. Skeittausta, musiikkia, tatuointeja ja jatkoja. Rakastuin tapahtumasuunnitteluun jo ensimmäisessä duuniharkassa. En osaa sanoa mikä siinä eniten kiehtoo, ideointi, yhteistyökumppaneiden etsiminen, toteutus, lopputulos vai kaikki yhdessä. On ihana olla rakentamassa jotain tälläistä yhdessä. Jameihin mietitään nyt päivämääriä ja olen jo ottanut yhteyttä yhteistyökumppaneihin. Haluisin päästä jo toteuttamaan.

Saatiin suurempi dekkitilaus Salon skeittihalli Tunneliin. Lähdin kuljettamaan tilausta perille ja otin samalla vähän hienompia tilannekuvia dekeistä käytössä. Kuvat lähti työpaikan someen ja minulle ehdotettiin skeittihallin kuvaajan duunia:).









Viikon oivallukset:
1. Työ on harvemmin vaan työasioiden hoitamista. Tavallisten työjuttujen ohella päätyy siivoamaan, hoivaamaan lapsia, viihdyttämään, olemaan terapeutti, kokkailemaan ja valitsemaan oikeanlaiset kappaleet soimaan, mikä tekee minusta työstä tekemisen arvoista <3.

2. Kotoisa ja rento asiakaspalvelu toimii AINA.

3. Ahkeruus, avoin mieli ja asiakaspalveluhenkisyys on tärkeitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4