Työharkka jatkuu vk 4

Aikaa on jo mennyt tosiaan 4 viikkoa, melkein kokonainen kuukausi. Tällä viikolla työpaikallani kävi luokan opettajani ja yhdessä keskusteltiin harjoittelun sisällöstä ja tavoitteista. Painotan siis harjoitteluni graafisen sisällön tuottamiseen sekä oman tuotteen luomiseen. Selkokielellä vastaan somepäivittämisestä ja suunnittelen mahdollisesti myös tuotesarjan, grafiikan kokonaiselle tuoteperheelle, esim. tarroihin, dekkeihin, paitoihin ja pipoihin, jonka jälkeen ne painetaan ja tuote tulee kauppaan myyntiin. Työkaverini on jo pistänyt oman idean painoon ja yhdessä ollaan mietitty millaiset värit menisivät parhaiten kaupaksi ja miten kannattaisi lähteä mainostamaan. Mielenkiintoista hommaa.

Kuluniden viikkojen aikana some on täyttynyt seuraavanlaisista kuvista:¨

Olen esitellyt tuotteita, ottanut kuvia lähetetyistä tuotteista paikan päällä asiakkaiden käytössä, esitellyt kolleegaani ja itseäni uusina työntekijöinä, päivittänyt arkea mm. tilannekuvia kaupasta a kuvaa pomon pojasta suunnittelemassa paitoja. Työkaveriltani on tullut myös skeittausvideoita, tapahtumajuliste ja kuvia uusista tarroista.

Viikon suurin agenda oli dekin käsin maalaaminen uudelle asiakkaalle. Nämä tulevat kaupan kautta tilaukseen, mutta ollaan myös funtsittu, että käsinmaalatusta voisi myös vektoroida grafiikan. Päivitin maalatusta dekistä kuvaa someen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Terveisiä Amsterdamista

Voimanaisia - kuvaukset