Musavideon kuvaus

Kirjoittelen tätä jo kotoa joululomaa viettäessä. Työharjoittelu Steissillä on jo ohi ja viimeinen työpäivä kului ihanan isomman kuvausprokkiksen parissa. Räppikopin valmistuttua suunniteltiin tosiaan, että kuvattaisiin mainosvideo, jossa työkaveri räppäisi mainostekstit. Pääsin lopulta kuvaamaan koko videon, mutta sain hyvät opastukset ja ohjeet, mistä oon tuhannesti kiitollinen, sillä opin lyhyen päivän aikana valtavasti niin teknisiä kuvauskikkoja kuin myös erilaisia luovia kuvauskulmia ja termistöä.

Työkaveri oli jo suunnitellut kuvattavat kohtaukset ja räppi äänitettiin erikseen kuvausstudiossa. Huomasin kuvatessa, kuinka toimivaa on eri kuvaustekniikoiden ja kuvauskulmien vaihtelu, kun vaihtelee lähikuvauksesta, loitonevaan kuvaukseen ja esimerkiksi skeittauspätkää kuvattaessa minua työnnettiin skeittilaudalla, jolloin kuvauksesta tuli smouutimpaa. Editointi jää työkaverin tehtäväksi, mutta olen omaan osuuteeni todella tyytyväinen. Valmis video tulee ilmoille tammikuussa.




Loman jälkeen ollan jo opiskelujen loppusuoralla. Lopputalvesta teen työharjoittelua myyjävisualistina Salon Maripuodissa ja kevään vietän vaihto-opiskellen ulkomailla (kohde ei ole vielä varma)

Ihanaa joulua, beibit!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4