Salon skeittibetoniparkin avajaiset

Ollessani vielä Steissillä harjoittelussa suunnittelin rakenteilla olleen skeittiparkin avajaisiin julistetta. Aloitin selailemalla Pinterestiä läpi ja löysinkin muutamia inspiskuvia, joista sain idean siitä, millaista julistetta haluaisin lähteä tekemään.



Ylhäällä näkyy inspiraatiokuvia Pinterestistä.


Päätin, että halusin värikkään julisteen, koska avajaisten ajankohta osui keväälle ja, koska skeittaukseen liitetään usein joko tummat värit ja mustan tai kirkkaat värit. Halusin näyttävän ja hienosti toteutetun otsikon ja graafisesti toteutetun kuvan skeittiparkista ja mahdollisesti skeittareista.


Pääväreiksi valikoitui raikkaan vaaleansininen sekä kirkas pinkki ja harmaa skeittiramppiin. Tehosteväreiksi yksityiskohtiin otin hattaran-vaaleanpunaisen sekä kylmän harmaaseen taittavan turkoosin. Otikko sai värikseen valkoisen ja fontiksi hieman Trashierin-logon fiilistä muistuttavan fontin. Luonnostelin rampit varjostuksineen kynällä paperille, skannasin kuvan koneelle, minkä jälkeen piirsin kuvan piirtotabletilla ja suunnittelin logoille sekä teksteille oman loossin. Steissillä kävi eräänä päivänä eräs tuttuni, joka opiskelee mainontaa ja graafista suunnittelua Turussa ja sain häneltä loistavia vinkkejä logojen ja tekstien asetteluun skeä värivalintoihin.

Tein julisteen A5-, A4-, A3- sekä Fb-tapahtumabannerin kokoisena ja lähetin valmiin tuotoksen painoon.




Painosta tulleet valmiit esitteet pääsivät jo Steissin työntekijöiden matkassa Tampereelle Trelogyn skeittikisoihin!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4