Ystävänpäivä






Viime viikko on mennyt ystävänpäivään valmistellessa. Tein myymälään teemapäivään sopivan pöytäkattauksen, Siirtolapuutarha- ja Unikko-astioista, ostimme kukkia ja herkkuja koristamaan ja tuomaan juhlatunnelmaa. Pääsin suunnittelemaan, mitä kaikkea päivään sisältyisi ja järjestin someen arvonnan.

Somearvonta

  1. Mieti teemapäivään sopiva arvonta ja palkinto
  2. Mieti arvonnan säännöt (osallistuminen voi vaatia seuraamista, tykkäämistä, ystävien tägäämistä, postauksen jakamisen tai jonkin idean tai muiston jakamista kommenteissa. Kannattaa miettiä, mihin arvonnalla tähtäät ja valikoida säännöt sen mukaisesti.
  3. Valitse arvonta-aika. Aikaa olisi hyvä olla ainakin viikko.
  4. Ota hyvä kuva, vaikkapa arvottavasta tuotteesta ja tee arvonnasta julkaisu, jossa kerrot selkeästi kilpailun säännöistä.
  5. Arvonnan päättyessä, ilmoita voittaja sekä ota häneen vielä henkilökohtaisesti yhteyttä.
Kaiken kaikkiaan oli mukavaa päästä suunnittelemaan teemapäivää. Sain pukea päälle roosa-vihreän tasaraitapaidan ja asiakkaille oli tarjolla herkkuja ja tarjouksia. Tein viikon aikana myös vielä yhdet mallikuvaukset. Nyt pääsin talviloman viettoon ja loman jälkeen alkaakin naistenpäivän suunnittelu. Lentoliput Amsterdamiin seuraavaa työharjoittelua varten on vihdoin hankittu <3



                                                                                                          Seuraaviin kuulumisiin, Elina:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naistenilta Maripuodissa

Näin saat enemmän seuraajia somessa

Työharkka jatkuu vk 4